Μη κατηγοριοποιημένο

Συμβουλές για να καίτε το κερί σας σαν pro

candles

Κάθε φορά που σκέφτεστε να ανάψετε ένα κερί, η καλύτερη πρακτική είναι να το κρατάτε σε γωνία, για να αφήσετε τη φλόγα να περάσει σε όλο το μήκος του φυτιλιού. Τα ξύλινα φυτίλια καίγονται διαφορετικά από τα παραδοσιακά, και μερικές φορές υπάρχουν μερικά προβλήματα που τα κάνουν να μην μένουν αναμμένα. Μην ανησυχείς όμως! Είμαστε εδώ για να λύσουμε όλα αυτά τα πιθανά προβλήματα…

Η πρώτη χρήση είναι το πιο σημαντικό! Ως πρώτο βήμα, δώστε στο κερί σας αρκετό χρόνο να καεί και να δημιουργήσει μια «λίμνη» που φτάνει μέχρι την άκρη του δοχείου. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικές ώρες, αλλά να θυμάστε ότι το κερί σας έχει ένα μοτίβο που καίει το κερί, και όταν καθιερωθεί, είναι δύσκολο να το αλλάξετε. Εάν δεν αφήσετε το κερί σας να σχηματίσει αυτή τη λίμνη στο πρώτο κάψιμο, μια μικρή πισίνα μπορεί να αρχίσει να σχηματίζεται γύρω από το φυτίλι.

Αυτό το φαινόμενο συγκέντρωσης θα συνεχιστεί μόνο με κάθε έγκαυμα. Μετά από λίγο, η πισίνα θα είναι πολύ βαθιά για να ρέει το οξυγόνο, οπότε το κερί θα δυσκολεύεται να παραμείνει αναμμένο για περισσότερο από σύντομο χρονικό διάστημα.

Μια άλλη καλή συμβουλή είναι να διατηρείτε το ξύλινο φυτίλι σας κομμένο και απαλλαγμένο από απανθρακωμένα κομμάτια. Εάν το κερί σας έχει αναπτύξει το εφέ συγκέντρωσης, συνήθως μπορείτε να το διορθώσετε!

Εάν το κερί σας παραμένει αναμμένο, αφήστε το να κάψει πολύ μέχρι να λιώσει όλο το κερί μέχρι την άκρη του βάζου και να επαναφέρετε αποτελεσματικά το σχέδιο του κεριού. Εάν το κερί σας δεν μένει αναμμένο επειδή είναι πνιγμένο σε μια πισίνα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια χαρτοπετσέτα για να αφαιρέσετε το περιττό κερί.

Επαναλάβετε έως ότου το φυτίλι έχει χώρο να αναπνεύσει ξανά. Ελπίζω να σας φάνηκαν χρήσιμες αυτές οι συμβουλές…

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!!!

Καλή απόλαυση…

Αφήστε μια απάντηση